Російські пропагандисти потрапили під обстріл армії РФ у Бєлгородській області
Категорія
Події
Дата публікації

Російські пропагандисти потрапили під обстріл армії РФ у Бєлгородській області

Російські пропагандисти потрапили під обстріл армії РФ у Бєлгородській області
Джерело:  online.ua

Знімальна група кремлівських пропагандистів заявила про потрапляння під обстріл на території Бєлгородської області, ймовірно, від російських військових, хоча пропагандисти брешуть, що обстріл здійснили українські військові. 

Джерело: Російські Telegram-канали

Що відомо про обстріл російських блогерів у Бєлгородській області 

За словами кремлівських пропагандистських блогерів, вони вели зйомки в районі КПП в Козинці поблизу російського-українського кордону.

За їхніми твердженнями, обстріл проводили українські військові, хоча російські військові злочинці також часто ведуть обстріли з позицій в цьому районі.

Рашистські блогери скаржаться, що обстріл був нібито прицільним. Знімальна група росіян швидко зібрала речі і переїхала в інше місце.

У ГУР прокоментували заяви росіян про втрати "Російського добровольчого корпусу" в Бєлгородській області

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова, в Міноборони РФ почали вигадувати про великі втрати бійців повстанських російських підрозділів на тлі ганебного провалу плану з оборони Бєлгородської області.

Що стосується втрат - ні, ця інформація не підтверджується. Це нашвидкоруч зліплені пропагандистські фейки й не більше. Там було багато смішних речей, зокрема, генерал, який особисто "керував звільненням вулиці" й інші кумедні моменти, - пояснює Юсов.

Як відзначив представник ГУР, внаслідок подій в Бєлгородській області російська пропаганда зламалась, оскільки не може нормально пояснити ключові моменти навіть внутрішній аудиторії.

Тим часом за словами Юсова, весь світ побачив, що в Росії розгортається справжнє протистояння між вільними людьми й злочинним режимом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?