Російські ПВК вербують на війну засуджених за зґвалтування і вбивства
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські ПВК вербують на війну засуджених за зґвалтування і вбивства

Російські ПВК вербують на війну засуджених за зґвалтування і вбивства
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися українським військовим, російські приватні військові компанії вербують ув’язнених у виправних закладах міста Ульяновська. Варто зазначити, що більшість із них є засудженими за вбивства, зґвалтування та збут наркотичних засобів.

Джерело:  Генштаб

На війну у РФ вербують засуджених за зґвалтування і вбивства

За словами наших бійців, в Росії не зупиняється процес поповнення втрат армії Російської Федерації.

Згідно з останніми даними Генштабу ЗСУ, представники приватних військових компаній здійснюють вербування ув’язнених у виправних закладах міста Ульяновська.

Більшість осіб зазначеної категорії, які погоджуються воювати на території Україні, є засудженими за вбивства, зґвалтування та збут наркотичних засобів, - йдеться в звіті Генштабу ЗСУ.

Що відомо про ситуацію на полі бою 26-27 жовтня

Українські воїни успішно відбили атаки солдатів РФ в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Бахмут, Іванград, Соледар, Майорськ, Красногорівка і Мар’їнка у Донецькій області.

Також вказано, що армія РФ продовжує обстрілювати позиції ЗСУ вздовж лінії зіткнення, здійснює фортифікаційне обладнання позицій на окремих напрямках, зокрема, на лівому березі річки Дніпро, активно веде повітряну розвідку.

26 жовтня противник завдав 18 авіаційних та 4 ракетні удари і здійснив 56 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ворожих ударів зазнали міста Куп’янськ, Дружківка та Запоріжжя.

На тимчасово захоплену територію Запорізької області продовжують прибувати російські військовослужбовці, мобілізовані тиждень тому. У зазначеного особового складу відсутня мотивація та бажання брати участь у бойових діях на території України, фіксуються непоодинокі випадки дезертирства, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?