Російські війська готують провокації на північному кордоні з Україною — ЦНС
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські війська готують провокації на північному кордоні з Україною — ЦНС

Російські війська готують провокації на північному кордоні з Україною — ЦНС
Джерело:  online.ua

Російським військам, які дислокуються у Брянській та Курській областях, командування видає українську військову форму. У зв'язку з чим можливі провокації ворога на північному кордоні.

Джерело: Центр національного спротиву

Росія готує чергову провокацію на північному кордоні України

Російські окупанти, які дислокуються у Брянській та Курській області отримали українську військову форму.

Як пояснили в ЦНС, про таке повідомляють місцеві, які співпрацюють з українським підпіллям.

Всі ці дії вказують на те, що росіяни готують провокацію під чужим прапором задля мобілізації свого суспільства й також ввести в оману світове суспільство, аби відвернути увагу від злочинів ЗС РФ, — йдеться в повідомленні.

Своєю чергою в ЦНС не виключають, що країна-агресор може вдатися до терористичних актів на своїй на території РФ, або імітувати захоплення заручників.

Центр національного спротиву закликає зберігати пильність та звернути увагу на такі дії ворога, аби не стати жертвою ворожих намірів, — додають в повідомленні.

Росіяни хочуть депортувати всіх школярів з Горлівки до РФ

Російські окупанти планують під виглядом "евакуації" вивезти до РФ всіх школяр міста Горлівка Донецької області.

Згідно з інформацією ЦНС, депортація має відбутись в кінці навчального року. Вивозити їх планують під виглядом "евакуації", а батькам доведеться їхати разом з дітьми.

Це робиться для того, аби вивезти українців до РФ, асимілювати їх та знищити їхню українську самоідентичність. Все це є ознакою геноциду згідно з нормами міжнародного права, — наголошують у ЦНС.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?