Російські війська тимчасово окупували майже 60% Запорізької області — голова ОВА
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські війська тимчасово окупували майже 60% Запорізької області — голова ОВА

Російські війська тимчасово окупували майже 60% Запорізької області — голова ОВА
Джерело:  online.ua

Начальник Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух повідомив, що російські війська тимчасово окупували близько 60% території Запорізької області, на частині території тривають бойові дії.

Джерело: пресслужба президента

На частині територій Запорізької області тривають бойові дії

Олександр Старух доповів Президентові, що майже 60% території регіону тимчасово окупували російські війська, на частині тривають бої. За його словами, 77 населених пунктів Запорізької області знеструмлені через бойові дії. Ворог зруйнував 2701 об’єкт інфраструктури, з яких на сьогодні відновлено майже 700, - повідомили в ОП.

Також зазначається, що на Запоріжжі створено гуманітарні хаби для прийому мешканців тимчасово окупованих територій та населених пунктів, де тривають бойові дії.

Останні 15 днів найбільша кількість людей приїжджає з Херсонської області. Також прибувають із Маріуполя, – сказав начальник ОВА.

Президент доручив керівництву Запорізької області надати всю необхідну допомогу особам, переміщеним із тимчасово окупованих територій.

Багато людей приїжджає з населених пунктів, які тимчасово окуповані ворогом. Маємо зосередитися на тому, щоб розв'язати їхні побутові проблеми, забезпечити переселенців житлом. Також треба подбати про працевлаштування цих людей. Впевнений, що серед них є кваліфіковані фахівці, - сказав Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?