Російські війська захопили будівлю Херсонської міськради
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські війська захопили будівлю Херсонської міськради

Російські війська захопили будівлю Херсонської міськради
Джерело:  online.ua

25 квітня у тимчасово окупованому Херсоні російсько війська захопили будівлю міської ради і зняли з неї прапор України.

Джерело: Суспільне

Мерію в Херсоні захопили росіяни

О 16:30 до будівлі зайшли військові РФ. Сказали вийти всім працівникам. Ніяких пояснень людям не дали. Останнім залишив будівлю міський голова Ігор Колихаєв, - розповів працівник міської ради.

Також про захоплення міської ради повідомим мер міста.

Сьогодні ввечері до будівлі Херсонської міськради увійшли озброєні, забрали ключі, змінили охорону на свою. Я виїхав о 19:45 – прапор України ще був над мерією. Подробиці пізніше. Я з вами, - сказав мер Херсона

Нагадаємо, що російські війська зайшли в Херсон 3 березня.

Фото - скріншот

Що відбувається в Херсонській області

У Генштабі ЗСУ повідомили, що у селищі міського типу Велика Олександрівка, російські військові оголосили місцевому населенню ультиматум - у термін до 28 квітня залишити населений пункт.

До жителів, які не виконають наказ, застосують примусову евакуацію.

На Південнобузькому напрямку російські військові зосереджують основні зусилля на напрямках Херсон - Миколаїв та Херсон - Кривий Ріг. Проводять перегрупування військ, закріплюються на місцевості, посилюють угруповання ствольної та реактивної артилерії, здійснюють накопичення боєприпасів та ПММ, - повідомили в Генштабі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?