Російські війська зранку обстріляли Миколаїв 9 ракетами
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські війська зранку обстріляли Миколаїв 9 ракетами

Російські війська зранку обстріляли Миколаїв 9 ракетами
Джерело:  online.ua

Зранку 25 червня по Миколаєву та передмістю було нанесено масований ракетний удар 9 ракетами типу "Онікс", випущеними з берегового комплексу "Бастіон", розташованого в тимчасово окупованому Криму.

Джерело: ОК «Південь»

Ситуація на півдні України

Ситуація на лінії фронту стабільно напружена, але під контролем сил оборони.

Військові повідомили, що ворог втрачає позиції і не знаходить мотивації для ведення наступальних дій.

Натомість, кремль продовжує застосовувати тактику масованих ракетних ударів по всій території України. По Миколаєву та передмістю ранком знов нанесено масований ракетний удар 9 ракетами типу "Онікс", випущеними з берегового комплексу "Бастіон", розташованого в тимчасово окупованому Криму.

Знов атаковано портову інфраструктуру, житлові квартали та зони відпочинку. Масштаби руйнувань та інформація про постраждалих уточнюється.

Вранці 25 червня о 06:30 с. Первомайське Первомайської громади зазнало обстрілів. В результаті значні руйнації будівель та електричного трансформатора. Детальна інформація про наслідки уточнюється.

Близько 06:50, 25 червня, зафіксовані прильоти в с. Костянтинівка Костянтинівської громади. Одна людина поранена.

Також після 07:00, 25 червня, обстрілів зазнало село Лимани Галицинівської громади. Наслідки уточнюються.

На Зміїному триває військова операція.

Корабельне угруповання ворожого флоту захитане кількаденним штормом тримається на безпечній для себе відстані від способів ураження силами оборони. Але зберігається загроза ракетних ударів 16 "Калібрами" з моря, стратегічною авіацією - з неба, береговими ракетними комплексами з окупованого суходолу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?