Російські військові зруйнували міст у Чернігівській області
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські військові зруйнували міст у Чернігівській області

Російські військові зруйнували міст у Чернігівській області
Джерело:  online.ua

Російські окупанти випустили дві ракети по Новгород-Сіверській громаді у Чернігівській області 9 квітня, внаслідок чого було зруйновано міст між двома селами.

Джерело: голова РВА Сергій Сергієнко

Російські військові зруйнували міст у Чернігівській області

Він повідомив, що одна з ракет зруйнувала міст між селами Грем'яч та Мурав'ї. При цьому куди влучила інша ракета поки не повідомляють.

Водночас російські пропагандисти вже встигли відзвітувати, що окупанти знищили міст, який "українські диверсанти" нібито використовували для проникнення у Брянську область. Підкреслимо, що міст з'єднує два села та жодним чином не стосується Росії.

Що відомо про ситуацію в Чернігівській області

Російські військові обстріляли прикордоння Чернігівської області у неділю, 9 квітня.

Близько 11:54 було зафіксовано вибух у селі Грем'яч. Так, ворожий літак з території РФ випустив ракету по селу. Обстріл було здійснено задля руйнування інфраструктури населеного пункту.

За попередніми даними, втрат серед місцевих немає.

Крім того, у четвер увечері, 6 квітня, прокремлівські війська обстріляли прикордоння Чернігівської області з мінометів і артилерії.

Так, у період з 18:40 до 20:10 росіяни завдали ударів із САУ та міномета 82 мм по населеному пункту Грем'яч. Загалом зафіксовано 22 "прильоти".

Унаслідок ворожого обстрілу пошкоджено цивільну інфраструктуру. Зокрема, посічено шифер даху приватного будинку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?