Російський агресор обстріляв коронавірусну лікарню на Донеччині
Категорія
Україна
Дата публікації

Російський агресор обстріляв коронавірусну лікарню на Донеччині

Російський агресор обстріляв коронавірусну лікарню на Донеччині
Джерело:  online.ua

У Донецькій області під обстрілами бойовиків окупаційного режиму пошкоджень зазнала будівля Мар’їнської центральної районної лікарні, яка приймає пацієнтів з діагнозом коронавірусу COVID-19.

Джерело: Мар'їнська міська військово-цивільна адміністрація

За офіційними даними, обстріл угрупувань так званої “ДНР” був спрямований у бік Красногорівки. Інцидент стався у ніч на середу, 5 травня.

“Були пошкоджені вікна в будівлі першого корпусу лікарні, в якому на теперішній час проходять лікування 45 осіб, хворих на COVID-19 та пневмонію. Після обстрілу в цьому корпусі відсутнє електропостачання. Потерпілих немає.

Повні обставини події встановлюються. Наразі працівниками відділу поліції №2 Покровського РУП ГУНП в Донецькій області проводиться розслідування. Мар’їнська міська військово-цивільна адміністрація вживає необхідних заходів для того, щоб якомога скоріше ліквідувати наслідки обстрілу”, - резюмували у відомстві.

Ситуація на Донбасі

В цілому за підсумками доби 4 травня у штабі Операції Об’єднаних сил констатували 6 порушень режиму припинення вогню з боку російського агресора в зоні бойових дій.

“Поблизу Водяного ворог вів вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру. Двічі противник відкривав вогонь біля Красногорівки з мінометів 120-го калібру та зі станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік Авдіївки російські окупанти здійснили обстріл у бік позицій наших захисників із великокаліберних кулеметів, а біля селища Луганське – ще й з гранатометів різних систем”, - наголосили в штабі.

Також відомо про політ безпілотника окупантів “Орлан-10” над безліччю населених пунктів — військовослужбовці подавили його засобами РЕБ.

“Станом на 7 годину ранку, 5 травня, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ”, - додали у штабі ООС.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?