Російський добровольчий корпус взяв відповідальність за проникнення у Брянську область
Категорія
Події
Дата публікації

Російський добровольчий корпус взяв відповідальність за проникнення у Брянську область

Російський добровольчий корпус взяв відповідальність за проникнення у Брянську область
Джерело:  online.ua

Бійці російського добровольчого корпусу взяли на себе відповідальність за нібито проникнення ДРГ на територію Брянської області в РФ з метою надихнути жителів регіону на збройний спротив злочинному кремлівському режиму, що розв'язав ганебну війну проти України. 

Джерело: Telegram-канал РДК

Що відомо про проникнення бійців РДК у Брянську область

Ну що, друзі, ось і сталося. Російський добровольчий корпус перейшов державний кордон Російської Федерації. Ми не воюємо з цивільними, не вбиваємо беззбройних. Тепер прийшов час звичайних громадян Росії зрозуміти, що вони не раби. Піднімайте бунт, бийтеся, - йдеться у відеозверненні одного з військових РДК.

Зазначається, що позаду бійців російського добровольчого корпусу видно вивіску Любечанського фельдшерсько-акушерського пункту, що у селі Любечане в Брянській області РФ.

Згодом було опубліковано ще одне відео російського добровольчого корпусу з Брянської області.

Ми, бійці російського добровольчого корпусу, записуємо це відео з Брянської області. Ми прийшли сюди не як ДРГ, а як визвольна армія на свою рідну землю. На відміну від путінської армії катів і ґвалтівників ми не воюємо з мирними громадянами. Ми прийшли сюди, щоб вас звільняти. Закликаємо вас взяти зброю і боротися з путінським кремлівським кривавим режимом, - кажуть військові на відео.

Що кажуть у ГУР стосовно проникнення бійців РДК на територію Брянської області 

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова, повідомлення про зіткнення у Брянській області є продовженням трансформації Росії.

РФ сьогодні є таким утворенням, всередині якого є велика кількість міжнаціональних, міжетнічних, міжрелігійних, соціально-політичних та інших конфліктів. Сьогодні є публічна заява РДК. Це люди, які зі зброєю в руках воюють проти режиму Путіна і тих, хто його підтримує... Можливо, росіяни починають прокидатись, усвідомлювати щось і робити якісь конкретні заходи, - зазначив Юсов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?