Російський солдат відкрив вогонь по військовим у Курській області. Один з них загинув
Категорія
Політика
Дата публікації

Російський солдат відкрив вогонь по військовим у Курській області. Один з них загинув

Російський солдат відкрив вогонь по військовим у Курській області. Один з них загинув
Джерело:  online.ua

У Курській області РФ строковик розстріляв двох товаришів по службі. Один з них загинув.

Джерело: ASTRA

Перестрілка серед строковиків

Відомо, що вночі у військовій частині Курської області Росії строковик відкрив вогонь по своїх товаришах, які не відповіли на запитання "Хто йде?". Один із них у результаті перестрілки загинув.

Як повідомляється, непорозуміння між солдатами виникло у військовій частині в Суджанському районі біля кордону з Україною в ніч проти 6 березня.

Строковик на ім’я Магомед стояв на посту вартовим, помітив рух і крикнув "Стій, хто йде?". Однак йому ніхто не відповів – і тоді Магомед відкрив вогонь на поразку з автомата Калашникова.

Згодом вартовий виявив, що розстріляв своїх же товаришів по службі. Один із них, 22-річний Владислав з Новосибірська, був екстрено госпіталізований, а другий, 19-річний Тамир з Татарстану, помер на місці.

Усі троє строковиків служать в армії 8 місяців.

Чому строковики не відгукнулися на питання вартового невідомо.

Події в Курській області

До цього повідомлялося, що 20 лютого у Курській області строковики влаштували вибух у бліндажі. В результаті цього шестеро з них загинуло.

Російські Telegram-канали повідомили, що військовослужбовці, які розташувалися в бліндажі, топили піч і необачно “хлюпнули туди бензин".

Після цього пролунав вибух і спалахнуло полум'я, а на вулицю вдалося вибігти лише двом військовим.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?