Російський "Жіночий стендап" виступить на Алеї Небесної Сотні — реакція українців
Категорія
Культура
Дата публікації

Російський "Жіночий стендап" виступить на Алеї Небесної Сотні — реакція українців

Російський "Жіночий стендап" виступить на Алеї Небесної Сотні — реакція українців
Джерело:  online.ua

Вже 7 липня в Жовтневому палаці України буде виступати гумористичний проєкт "Жіночий стендап". Росіянки жартуватимуть на алеї Героїв Небесної Сотні, де під час Революції Гідності гинули майданівці, і,здається, цей факт жодним чином не хвилює організаторів концерту у центрі Києва.

Джерело: Фейсбук заходу

Як українців реагують на виступ російського "Жіночого стендапу" на алеї Героїв Небесної Сотні

Першим запланований виступ розважального шоу "Жіночий стендап" в Жовтневому палаці емоційно прокоментував відомий блогер Роман Ковальов.

Він звернув увагу на те, що цей проєкт належить великому російському медіахолдингу "Газпром-Медіа", а жартуватимуть гумористки російською мовою.

На своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук блогер опублікував фото Жовтневого палацу, яким опікується Федерація профспілок України та який розташований на алеї Героїв Небесної Сотні.

Роман Ковальов показав й афішу майбутнього виступу "Жіночого стендапу" та залишив гнівну реакцію.

"У мене питання: ви там часом не ох**ли, шановні МЦКМ Жовтневий палац?" – звернувся Роман Ковальов, не підбираючи слів.

Свої коментарі з цього приводу залишають також користувачі мережі - прості українські громадяни.

"Продажні клоуни; як не соромно?!; це просто ганьба; Хммм... цікаво, що Ви тегаєте представників партії ЄС, хоча концерти в Жовтневому відбуваються з 2015 року точно. І російських артистів в тому числі. І нічого не було зроблено аби це зупинити чи щоб зробити вулицю повністю пішохідною. Ну то таке. Добре, що хоч зараз помітили; я надіюся, що наша влада хоч щось зробить, щоб цього не допустити; життя йде, а в цій країні нічого не змінюється; добре, що хоч хтось це помітив і не боїться про це говорити", - коментують новину в мережі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?