Росію не запросили на Мюнхенську конференцію з безпеки
Категорія
Політика
Дата публікації

Росію не запросили на Мюнхенську конференцію з безпеки

Росію не запросили на Мюнхенську конференцію з безпеки
Джерело:  online.ua

Очільник Мюнхенської конференції з безпеки Крістоф Гойсген офіційно підтвердив, що на найближчу конференцію не запросили представників команди російського диктатора Володимира Путіна.

Джерело: Твіттер-сторінка Крістофера Гойсгена

На Мюнхенську конференцію з безпеки не запросили Росію

Російські посадовці не запрошені на Мюнхенську конференцію з безпеки 2023 року. Ми не дамо їм майданчик для їхньої пропаганди. Ми хочемо обговорити майбутнє Росії з лідерами російської опозиції та вигнанцями - їхні голоси мають бути почуті та посилені, - йдеться в офіційній заяві Гойсгена.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно очільник Мюнхенської конференції з безпеки Крістоф Гойсген звернув увагу міжнародної спільноти на те, що війна змінила обставини щодо членства України в НАТО і зараз його не слід виключати.

Ми маємо подумати про те, які гарантії ми можемо дати Україні… Але я думаю, що ми більше не повинні виключати членство України в НАТО, - заявив політик газетам медіагрупи Bayern.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?