“Росомаха” Г’ю Джекман може з’явитися у сиквелі про Доктора Стренджа
Категорія
Культура
Дата публікації

“Росомаха” Г’ю Джекман може з’явитися у сиквелі про Доктора Стренджа

“Росомаха” Г’ю Джекман може з’явитися у сиквелі про Доктора Стренджа
Джерело:  online.ua

Австралійський актор Г’ю Джекман підтвердив спекуляції фанатів щодо появи персонажа Росомахи в другій частині Доктора Стренджа.

Джерело: EpicStream, Твіттер

Росомаха у всеcвіті Марвел

Франшиза «Люди Ікс» від Fox не мала стабільного успіху, але вона значною мірою дала старт кар’єрі Г’ю Джекмана, зробивши його однією з найбільших зірок. Джекман грає Росомаху майже 17 років і встановив рекорд найдовшої кар'єри супергероя.

Багато шанувальників вимагали, щоб Джекман знову грав Росомаху, і не дарма. Однак хіт «Логан» з рейтингом R 2017 року, здавалося, був останнім у супергеройській кар’єрі актора, і з тих пір він відпочиває від ролі улюбленого мутанта.

Тепер Джекман підігріває спекуляції про його потенційну участь в кінематографічному всесвіті Marvel та майбутньому фільмі «Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля».

Коли шанувальники запитали його, чи з’являється він в епізодичній ролі в «Докторі Стренджі 2», австралійський актор відповів одразу. Він сказав, що є у фільмі.

Звичайно, його «підтвердження» насправді мало про що говорить, враховуючи суворі правила Marvel Studios щодо збереження деталей сюжету в секреті.

Про що буде сиквел Доктора Стренджа

 За сюжетом, доктор Стівен Стрендж продовжує пошуки Каменя Часу і виправлення наслідків звільнення мультивсесвіту, але йому заважає друг, що став ворогом, внаслідок чого Стрендж вивільняє невимовне зло.

Перша стрічка про героя зібрала у світовому прокаті $677 млн. при бюджеті $165 млн. Офіційно про роботу над майбутнім фільмом оголосили в 2019 році.

За чутками, фільм може показати десятки сюрпризів про Месників, які порадують шанувальників. Деякі з найпоширеніших чуток про камео в «Докторі Стренджі 2» пов’язані з героями, яких фанати очікували побачити, як-от Дедпул, Залізна людина та Росомаха.

Не лише вони викликають захоплення фанатів від «Доктора Стренджа 2». У міру наближення виходу фільму з'являється все більше і більше повідомлень про акторів Marvel, які можуть з’явитися у фільмі.

У продовженні можуть з’явитися кілька мутантів Людей Ікс, а також кілька учасників Фантастичної четвірки. Одні з найцікавіших чуток про Доктора Стренджа 2 говорять, що це не хто інший, як Джон Красінскі, який грає альтернативного Містера Фантастика в «Докторі Стренджі 2».

Прем'єра "Доктора Стренджа: Мультивсесвіт божевілля" запланована на 5 травня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?