РосЗМІ дізнались подробиці таємних похорон Пригожина
Категорія
Світ
Дата публікації

РосЗМІ дізнались подробиці таємних похорон Пригожина

РосЗМІ дізнались подробиці таємних похорон Пригожина
Джерело:  online.ua

У пресслужбі російської терористичної ПВК "Вагнер" повідомили про похорон у закритому форматі ватажка Євгена Пригожина. 

Джерело: Пресслужба Пригожина; Telegram-канал "Shot"

Що відомо про таємний похорон Пригожина

У пресслужбі ватажка ПВК заявили, що прощання із Пригожиним відбулось в закритому форматі.

Охочі попрощатися можуть відвідати Порохівське кладовище, - додають у пресслужбі Пригожина.

Водночас російський канал "Shot" опублікував фото начебто могили Пригожина на Прохорівському кладовищі у Санкт-Петербурзі.

Видання "Дождь" нагадує, що Пригожина нагороджено зіркою Героя Росії. Героїв Росії зазвичай ховають із військовими почестями (з почесним ескортом, прапором, оркестром і несенням орденів) на федеральному військовому кладовищі.

Фото -  t.me/shot_shot

Пропагандистське агентство РИА Новини з посиланням на джерело в оточенні загиблого ватажка ПВК стверджує, що похорон Пригожина пройшов, згідно з побажанням його родичів, лише у присутності його найближчих друзів.

Що кажуть у Кремлі 

Прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков анонсував, що Володимир Путін не буде присутнім на похороні ватажка ПВК "Вагнер" та свого донедавна вірного соратника Євгена Пригожина.

Проігнорувала прощання та російська еліта. За інформацією ЗМІ, сьогодні до Санкт-Петербурга прилетіла обмежена кількість приватних бізнес-джетів.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?