РосЗМІ розповсюджують фейки про чергове вторгнення "української ДРГ"
Категорія
Світ
Дата публікації

РосЗМІ розповсюджують фейки про чергове вторгнення "української ДРГ"

РосЗМІ розповсюджують фейки про чергове вторгнення "української ДРГ"
Джерело:  online.ua

Російська влада знову заявила про можливе проникнення "українських диверсантів". За повідомленнями РФ, вночі 6 травня була нібито спроба проникнення "української ДРГ" на територію Білгородської області з Вовчанська на Харківщині.

Джерело: росЗМІ

РосЗМІ розповсюджують фейки про чергове вторгнення "української ДРГ"

Група диверсантів сьогодні вночі намагалася проникнути на територію Бєлгородської області. ДРГ підійшла до села Нова Таволжанка з боку Вовчанська, але наші прикордонники відбили атаку. Зараз все спокійно, – пишуть російські джерела.

Також було опубліковано відео, зняте вночі, на якому чути звуки, що нагадують стрілянину, також видно спалахи.

Згодом в одному з ресурсів, що належать власнику ПВК "Вагнер" Євгену Пригожину, уточнили, що "бій" з "диверсантами" нібито відбувався на території Харківської області. Пропагандисти також згустили фарби, заявивши, що під час бою використовували також бронетехніку.

Станом на 11.30 6 травня жодних офіційних заяв з боку РФ з приводу "боїв з українськими диверсантами" не було.

Що відомо про вторгнення "української ДРГ" до Брянської області

2 березня Олександр Богомаз — голова Брянської області — повідомив про те, що в прикордонній зоні було помічено групу українських розвідників, які, ймовірно, напали на автобус. Внаслідок інциденту нібито загинула одна людина, а дитина була поранена.

Російський диктатор Володимир Путін назвав події у Брянській області “терористичним актом”. Він заявив про це на церемонії відкриття Року педагога та наставника, в якій взяв участь у режимі відеоконференції.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?