РосЗМІ заявили про нові подробиці у справі ліквідації пропагандиста Татарського
Категорія
Світ
Дата публікації

РосЗМІ заявили про нові подробиці у справі ліквідації пропагандиста Татарського

РосЗМІ заявили про нові подробиці у справі ліквідації пропагандиста Татарського
Джерело:  online.ua

Російські ЗМІ почали вслід за кремлівськими пропагандистами заявляти про нібито причетність України до ліквідації прокремлівського війського блогера Владлена Татарського внаслідок вибуху у кафе в Санкт-Петербурзі.

Джерело: РосЗМІ

Що в РФ заявляють про ліквідацію Татарського 

За інформацією російського видання "Фонтанка", підозрювана в організації вбивства Татарського  Дар'я Трепова нібито мала у замін отримати посаду редактора в одному з видань у Києві.

Російські журналісти, зокрема, посилаються на матеріали слідства за результатами допиту підозрюваної.

Нібито, за її словами, вона переважно отримувала інформацію з українських Telegram-каналів.

Потім вона познайомилась із якимось активістом, який запропонував дівчині переїхати до Києва та отримати посаду редактора в одному з українських видань.

Однак від Трепової начебто почали вимагати пройти стажування.

Як росіяни обгрунтовують причетність України до ліквідації Татарського 

Зокрема, автори матеріалу заявляють, що першим завданням дівчини було познайомитись з Татарським пітерські книгарні "Листя".

Після чого, начебто вже у Москві дівчині передали через таксиста якусь "таємну річ".

Журналісти видання зазначають, що сам таксист був не в курсі справи.

Вказано, що саморобний вибуховий пристрій замовили через Telegram, розплатилися, а майстер анонімно переправляв його у потрібний час посереднику.

Після повернення до Петербурга, Трепова отримала нове завдання - треба було зустрітися з Татарським на Університетській набережній.

З приводу посилки, їй вказали: "Передай бюст, загни що-небудь про героїв ПВК "Вагнер", а далі діятимемо ми.

А за все за це їй купили авіаквиток Пулково - Узбекистан, пообіцявши, що з Азії її вже спокійно переправлять до України".

Трепова заявила, що не знала про бомбу, але здогадувалася, що це щось погане. Дівчина знаходилася у безпосередній близькості від упаковки з вибуховим пристроєм і вважає, що її "підставили".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?