Розібралися небеса: російська журналістка викликала фурор словами про літак, що впав
Категорія
Світ
Дата публікації

Розібралися небеса: російська журналістка викликала фурор словами про літак, що впав

Розібралися небеса: російська журналістка викликала фурор словами про літак, що впав
Джерело:  online.ua

У Росії  загибель працівників пропагандистського телеканалу НТВ в авіакатастрофі Ту-154 в Чорному морі  назвали волею небес, що викликало широкий резонанс в соцмережах.


Про це написала російська журналістка, блогер і письменник Божена Ринська, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.


Читайте також: Хочете, щоб у нас було Алеппо: мережу обурили фото квітів біля посольства Росії в Києві


"У 2013 році я мало не померла. Фізично мало не померла через цькування НТВ. Цей канал поширював брехню про мене, зводив наклепи, цілеспрямовано доводив до самогубства, - написала Ринська. - Оператор чатував у мене під дверима разом з усіма. І оператор їздив мене переслідувати на машині. Працівники НТВ зробили пряму підробку принісши на експертизу іншу камеру, не ту, якою мене знімали. І суд відмовив в експертизі, порушивши мої права. Тому що за НТВошок дзвонили з адміністрації президента і просили".


"Я вважаю кожного працівника НТВ членом злочинної групи, яка цілеспрямовано займається цькуванням дисидентів. І я щаслива, коли зі злочинцями, на яких не знайти управи в суді, розбираються небеса. Осиковий кілок у могилу кожного пропагандона. Амінь", - додала журналістка.



Відзначимо, що такі слова Божени Ринської викликали бурхливу реакцію соцмереж. Безліч росіян прокоментували її заяви дуже агресивно, припустили наявність у неї душевних захворювань і т.п.


Так, користувач Elisaveta Lukashova написала: "Люди, давайте залишатися людьми. Мені теж огидно те, що робить НТВ. Але я не можу без болю думати про їхні сім'ї, їх матерів, дружин, осиротілих дітей. Це жахливо", а Elena Shapochanskaya додала: "Як можна радіти трагедії!!! Загинули люди, у всіх були сім'ї!!!".


Читайте також: Катастрофа Ту-154: в Україні показали росіянам знакові фото


У той же час, багато хто з користувачів висловили слова підтримки на адресу сміливої російської журналістки і поспівчували їй через агресію, викликану її словами. Олена Правилова: "Божена! Спасибі за правду і безстрашність відкрито говорити про це".


Tolik Tolik: "Дуже хочеться лайк поставити... але боюся. Трус я ((".



Alexandr Shinkevich: "Респект і повага сміливій і чесній жінці".


Evgenij Mihailov: "Справжня героїня, але задовбають".


Yuriy Olijnyk: "Всім буде по заслугах. Шкода, Кобзон не полетів на цьому рейсі риб годувати".


Tatiana Frolova: "Смілива дівчина. Чомусь страшно за неї".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі були оприлюднені гучні версії причин падіння Ту-154 Міноборони Росії в Чорне море.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?