Розпочався переломний момент у війні між Україною та Росією – Буданов
Категорія
Україна
Дата публікації

Розпочався переломний момент у війні між Україною та Росією – Буданов

Розпочався переломний момент у війні між Україною та Росією  – Буданов
Джерело:  online.ua

Очільник головного управління розвідки Міністерства оборони генерал-майор Кирило Буданов заявив, що переломний момент у війні України проти Росії уже розпочався.

Джерело:  ГУР МОУ

Буданов заявив про початок переломного моменту у війні

Це зовсім не друга армія світу, і навіть не четверта. І розплата прийде. Розуміння, що розплата буде, приходить до людей, коли вони особисто починають бачити та відчувати, що війна – це не десь там у якійсь частині світу, а у них. Тому переломний момент уже розпочався, - наголосив Кирило Буданов.

Він також звернув увагу на те, що росіяни нарешті почали усвідомлювати, що їхня армія не така вже й сильна, системи ППО не такі вже й хороші – і армія РФ насправді не здатна захистити тимчасово окуповану українську територію.

Армія РФ виснажена й знижує темпи наступу

Головний розвідник України також підтвердив, що армія Російської Федерації суттєво сповільнила темпи наступу на Україну через виснаження своїх ресурсів.

Росія досить сильно уповільнила свої темпи наступу. Причиною є значне виснаження ресурсної бази Російської Федерації, — наголосив Кирило Буданов.

Як стверджує глава ГУР Міноборони, російські солдати також мають морально-психологічну втому від бойових дій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?