Розвідка Британія заявила про ліквідацію 10 генералів РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка Британія заявила про ліквідацію 10 генералів РФ

Розвідка Британія заявила про ліквідацію 10 генералів РФ
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися британським розвідникам, протягом усього періоду війни РФ проти України як мінімум 6 російських командувачів були звільнені і 10 російських генералів загинули під час запеклих боїв.

Джерело: Твіттер-сторінка Міноборони Великої Британії

ЗСУ ліквідували 10 генералів РФ - британська розвідка

Погана результативність російських збройних сил під час вторгнення в Україну дорого обійшлася російському військовому керівництву, що, ймовірно, призвело до звільнення як мінімум шести російських командирів з початку бойових дій у лютому 2022 року, - наголошують британські розвідники.

За їхніми словами, мовиться про звільнення командувачів Східного та Західного військових округів Росії.

Згідно з останніми даними, генерала-полковника Александра Чайка звільнили з посади командувача Східного військового округу у травні 2022 року.

Окрім того, наголошується, що генерал-полковник Олександр Журавльов, командувач Західного військового округу з 2018 року, був відсутній на святкуванні Дня ВМФ Росії в Санкт-Петербурзі 31 липня 2022 року, і, цілком ймовірно, його замінив генерал-лейтенант Володимир Кочетков.

Фото - twitter.com/DefenceHQ

Ба більше, вдалося також дізнатися, що генерал Александр Дворніков був зміщений після того, як отримав загальне командування операцією в Україні, а генерал Сергєй Суровікін прийняв командування Південним угрупуванням військ від генерала Геннадія Жидка.

Ці звільнення посилюються тим, що на полі бою в Україні загинули щонайменше 10 російських генералів. Сукупний вплив на узгодженість командування, ймовірно, посилює тактичні та оперативні проблеми Росії, - підсумовує Міноборони Британії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?