Розвідка Британії дізналася про новий план команди Шойгу на фронті
Категорія
Політика
Дата публікації

Розвідка Британії дізналася про новий план команди Шойгу на фронті

Розвідка Британії дізналася про новий план команди Шойгу на фронті
Джерело:  online.ua

Розвідка Британії з'ясувала, що команда очільника Міноборони РФ Сергія Шойгу розпочала цілеспрямовану інформаційну кампанію з метою відновлення репутації 155-ої морської піхотної бригади, яка стала синонімом нещодавніх російських невдач на українському фронті.

Джерело: Міноборони Британії

Шойгу намагається відновити репутацію 155-ої морської піхотної бригади

За словами британських розвідників, протягом минулого місяця діяльність 155-ї морської піхотної бригади висвітлювали за допомогою чи не найбільш поширюваних відеозаписів бойових дій росіян, які знімали камерами на шоломах.

Ба більше, до бригади здійснив візит російський пропагандист Володимир Соловйов.

Ба більше, також почали лунати публічні заяви про те, що з'єднання перебуває в "піднесеному настрої і сповнене рішучості досягти поставлених цілей".

Також росЗМІ публікують кадри, на яких видно, як 155-ту бригаду переоснащують на модифіковані танки.

Насправді, 155-тій бригаді, ймовірно, надавали статусу непридатної для ведення бойових дій щонайменше двічі за останні шість місяців через участь у тактично помилкових лобових атаках під Вугледаром у Донецькій області, відзначають у зведенні.

На переконання британських розвідників, спроба команди Шойгу врятувати репутацію бригади, цілком можливо, відображають стурбованість тим, що її невдачі дедалі частіше пов'язують з вищим військовим командуванням РФ.

Розвідка Британії заявила про провал зимового наступу РФ на Донбасі

Британські розвідники звертають увагу на те, що російський зимовий наступ на Донбасі під командуванням начальника Генерального штабу Росії генерала Валерія Герасимова закінчився невдачею.

Згідно з даними офіційного Лондона, на кількох напрямках фронту на Донбасі армія РФ змогла досягти лише незначних успіхів ціною масштабних втрат у живій силі.

Таким чином вони значною мірою змарнували свою тимчасову перевагу в особовому складі, отриману в результаті осінньої "часткової мобілізації".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?