Розвідка Британії дізналася про проблеми з військово-промисловим виробництвом РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Розвідка Британії дізналася про проблеми з військово-промисловим виробництвом РФ

Розвідка Британії дізналася про проблеми з військово-промисловим виробництвом РФ
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися британським розвідникам, виробництво зброї та обладнання у Росії не відповідає потребам команди диктатора Володимира Путіна у ресурсах для ведення війни проти України.

Джерело:  огляд  Міноборони Британії

Розвідка Британії заявляє про проблеми з ВПК Росії

Представники британського оборонного відомства вирішили проаналізувати нещодавно заяви вищого керівництва РФ з цього приводу.

Вони звертають увагу на те, що ще 9 лютого 2023 року колишній президент РФ Дмитро Медведєв закликав збільшити виробництво танків у Росії під час відвідування Омського заводу транспортного машинобудування.

Що цікаво заявили поплічника Путіна пролунали після того, як сам президент РФ попросив оборонну промисловість краще підтримувати "спеціальну військову операцію".

Окрім того, наголошується, що під час телевізійної зустрічі 12 січня 2023 року російський диктатор звинуватив Дениса Мантурова, віцепрем'єр-міністра, відповідального за оборонну промисловість, у "валянні дурня".

Що важливо розуміти, це був один з найжорсткіших публічних випадів Володимира Путіна за весь період повномасштабної війни.

Команда Путіна усвідомлює проблеми з ВПК РФ

Вище російське керівництво, ймовірно, усвідомлює, що військово-промислове виробництво держави стає критично слабким місцем, що посилюється стратегічними та оперативними прорахунками, пов'язаними з вторгненням в Україну, - наголошують британські розвідники.

На переконання іноземних експертів, виробництво майже напевно не відповідає потребам армії РФ у ресурсах для війни в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?