Розвідка Британії дізналася про жахливе оснащення мобілізованих росіян
Категорія
Світ
Дата публікації

Розвідка Британії дізналася про жахливе оснащення мобілізованих росіян

Розвідка Британії дізналася про жахливе оснащення мобілізованих росіян
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися британським розвідникам, мобілізовані росіяни погано оснащені через повсюдну корупцію у армії РФ. Ба більше, наголошується, що вони змушені самостійно купувати за завищеними цінами бронежилети, які мали б їм видавати у рамках програми індивідуального екіпірування.

Джерело: Твіттер-сторінка Міноборони Британії

Мобілізовані росіяни дуже погано оснащені - розвідка Британії

За словами британських розвідників, протягом останніх 2 тижнів в Україну перекинули контингенти мобілізованих російських резервістів.

Що важливо розуміти, їхній середній рівень особистого спорядженнянабагато гірший, ніж і без того мізерне забезпечення раніше розгорнутих військ.

Міноборони Британії звертає увагу на те, що багато резервістів, цілком можливо,будутьзмушені купувати власні бронежилети, зокрема сучасний бронежилет 6Б45, який мали б видавати бойовим підрозділам у рамках програми індивідуального спорядження "Ратник".

Окрім того, наголошується, що бронежилет продається у російських інтернет-магазинах за ціною 40 000 рублів (приблизно 640 доларів США) порівняно з приблизно 12 000 рублів (приблизно 190 доларів США) у квітні.

Фото - скриншот

2020 року російська влада оголосила, що російським військовим було поставлено 300 000 комплектів бронежилетів "Ратник", чого достатньо для оснащення сил, дислокованих нині в Україні. Повсюдна корупція та погана логістика залишаються однією з основних причин поганої роботи військ Росії в Україні, - наголошує британська розвідка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?