Розвідка Британії озвучила нові плани РФ на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка Британії озвучила нові плани РФ на Донбасі

Розвідка Британії озвучила нові плани РФ на Донбасі
Джерело:  online.ua

За словами британських розвідників, команда російського диктатора Володимира Путіна все більше намагається мотивувати допоміжні сили, які вона використовує для посилення своїх регулярних військ на Донбасі.

Джерело: Твіттер-сторінка Міноборони Британії

РФ намагається мотивувати бойовиків "Л/ДНР" для посилення на Донбасі

Командири, ймовірно, вдаються до прямого матеріального заохочення, у той час, як деякі бойові частини вважаються неблагонадійними для наступальних операцій, - заявляє Міноборони Британії.

Як стверджують іноземні експерти, проблеми ускладнюються тим, що офіційна Москва класифікує війну як "спеціальну військову операцію", що обмежує повноваження держави щодо правового примусу.

Фото - twitter.com/DefenceHQ

Окрім того, наголошується, що 22 серпня українські соціальні мережі розповсюдили відео, на якому, як повідомляється, військовослужбовці так званої "ЛНР" заявляють про свою відмову від розгортання в рамках наступальних операцій у Донецькій області.

Під час ролику бойовики стверджують, що виконали свій обов'язок щодо забезпечення контролю над усією Луганською областю, отриманого в липні 2022 року, і не хочуть воювати в Донецькій області поприпогрози та шантаж армії РФ.

Нещодавно також британська розвідка дізналася, що значна частина солдат РФ вважає недоцільним продовжувати задіювати сили для участі у військово-парадних заходах у мирний час, тоді як російські війська зазнають тяжких втрат в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?