Розвідка Британії заявила про новий ризик для РФ на фронті через її танки T-14
Категорія
Світ
Дата публікації

Розвідка Британії заявила про новий ризик для РФ на фронті через її танки T-14

Розвідка Британії заявила про новий ризик для РФ на фронті через її танки T-14
Джерело:  online.ua

Британські розвідники дійшли висновку, що для армії РФ насправді вкрай ризиковано залучати до боїв на фронті свій новітній танк Т-14 Aрмата. На переконання експертів, якщо офіційна Москва все-таки ухвалить це рішення, то насамперед з метою реалізації пропагандистських цілей.

Джерело: Твіттер-сторінка Міноборони Великої Британії

Британська розвідка повідомила про нові потенційні проблеми армії РФ

Згідно з даними іноземних розвідників, команда Путіна, цілком можливо, наразі почала розмірковувати над залученням до бойових дій в Україні невеликої кількості новітніх російських танків Т-14.

Як уже згадувалося раніше, ще місяць тому їх помітили на полігонах на півдні РФ, де, як відомо, розгортають сили перед відправленням на фронт.

За словами російських пропагандистів, їх мають намір використати у війні проти України. Однак поки немає підтверджених даними, що ці танки справді відправили на фронт.

Будь-яке бойове застосування Т-14, скоріш за все – дуже ризикове рішення для Росії, – наголошує Міноборони Великої Британії.

За словами іноземних експертіа, на створення цих танків країна-агресорка витратила аж 11 років.

Що важливо також розуміти, встановлені терміни багато разів зривалися, заплановані обсяги все-таки вирішили скоротити.

Ба більше, неодноразово з'являлася інформація про проблеми з виробництвом.

Розвідка Британії пояснює, що серйозною проблемою для РФ стане пристосування логістичного ланцюжока для Т-14, оскільки цей новітній танк більший і важчий, ніж інші танки країни-агресорки.

Якщо РФ задіє Т-14 на полі бою, це буде у першу чергу з метою пропагандою. Виготовлено їх, можливо, всього лиш кілька десятків, і командири навряд чи вважатимуть цю машину надійною, щоб покладатися на неї в бою, – переконані британські розвідники.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?