Розвідка дізналася про плани бойовиків на День незалежності
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка дізналася про плани бойовиків на День незалежності

Розвідка дізналася про плани бойовиків на День незалежності
Джерело:  online.ua

20 серпня Головне управління розвідки офіційно повідомило, що проросійські сили на окупованих українських територіях запланували збори з військовозобов’язаними запасу на 24-28 серпня.

Джерело:  пресслужба  ГУР у Фейсбук

Бойовики готують на День Незалежності "військові збори" 

"Командування ЗС РФ спрямовує основні зусилля на підтримання та нарощування стану бойової та мобілізаційної готовності з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК оперативного угруповання РОВ. Зокрема, на ТОТ ДЛО завершується підготовка до зборів з військовозобов’язаними запасу, проведення яких передбачається з 24 по 28 серпня. Протягом тижня у з’єднаннях і частинах 1 і 2 АК противника уточнено приписний склад, який буде залучатись до зборів, і здійснено оповіщення повістками резервістів за місцями роботи", - йдеться в повідомленні представників української розвідки.

Окрім того, наголошується, що наразі закінчується розгортання наметових містечок для розміщення бойовиків та підготовка пунктів прийому особового складу й техніки.

Також представники української розвідки розповіли, як і які новітні зразки озброєння Росія використовує на окупованих територіяхнашої країни.

“Російська Федерація цілеспрямовано проводить комплекс заходів саме з удосконалення свого озброєння і випробування його в бойових умовах, наприклад, засобів радіоелектронної боротьби і радіоелектронного ризику, безпілотних літальних апаратів, стрілецької зброї, особливо снайперської, боєприпасів, мін і всього, що пов’язано з цим. Минулого тижня розвідка зафіксувала переміщення на територію України комплексу “Леєр-3”, який містить безпілотний літальний апарат “Орлан – 10”. І саме останні два тижні ми відзначали активізацію залучення таких літальних БПЛА проти наших сил”, – заявив один із представників ГУР Вадим Скібіцький.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?