Розвідка вважає загрозу застосування тактичної ядерної зброї проти України "дуже високою"
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка вважає загрозу застосування тактичної ядерної зброї проти України "дуже високою"

Розвідка вважає загрозу застосування тактичної ядерної зброї проти України "дуже високою"
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін від самого початку повномасштабної війни шантажує ядерним ударом. Українські розвідники дійшли висновку, що загроза застосування окупантами тактичної ядерної зброї наразі є "дуже високою".

Джерело: Головне управління розвідки Міністерства оборони України

Розвідка попереджає, що РФ мможе застосувати тактичну ядерну зброю

За словами представника воєнної розвідки Вадима Скібіцького, ризик застосування країною-агресоркою тактичної ядерної зброї проти України є "дуже високою".

Удари, ймовірно, будуть націлені на місця вздовж лінії фронту де дислокується велика кількість особового складу та техніки, а також по важливих командних центрах та критичній інфраструктурі, – попередив Вадим Скібіцький.

Представник ГУР звертає увагу міжнародної спільноти на те, щоб їх зупинити, нашій армії потрібні не лише зенітні, а й протиракетні системи.

Як уже згадувалося раніше, глава держави Володимир Зеленський, реагуючи на ядерні загрози очільника Кремля, заявив, що РФ не може мати права на таку зброю.

США також попереджають про загрозу застосування Росією ядерної зброї

Не можна також не згадати про те, що американська влада раніше попереджала, що ризик застосування російським диктатором Володимиром Путіним ядерної зброї є найвищим з 24 лютого.

Про це журналістам розповіли інсайдери, ознайомлені з інформацією розвідки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?