ЗСУ розпочали деокупацію на Луганщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ розпочали деокупацію на Луганщині

ЗСУ розпочали деокупацію на Луганщині
Джерело:  online.ua

Українські військові продовжують успішний контрнаступ на сході України, звільняючи від кремлівської армії території Харківської, Донецької та Луганської областей.

Джерело: Telegram-канал Центра стратегічних комунікацій ЗСУ

Як проходить контрнаступ ЗСУ на сході України 

Зазначається, що наразі українські військові продовжують успішно просуватись на схід від річки Оскіл та завершують оточення угруповань кремлівської армії, що дислокуються в районі Лиману.

Окрім цього українські військові розпочали деокупацію Луганської області.

Сили оборони сковують ворога і на Херсонському напрямку, тримаючи під вогневим контролем переправи через Дніпро.

Тим часом новомобілізовані росіяни вже почали потрапляти в полон наших бійців, оскільки російське командування кинуло на фронт "підкріплення" навіть не підготувавши його.

Українські захисники не зупинилися на звільнених територіях Харківщини та продовжили звільняти рідну землю від загарбників. ЗСУ продовжують успішні наступальні операції на схід від річки Оскіл та оточують лиманське угруповання росіян. Також українська армія почала визволяти Луганську область. Перші свіжомобілізовані росіяни – уже в полоні українських військових. Російське командування кинуло на фронт непідготовлених і небоєздатних "мобіків, - зазначають представники Центру стратегічних комунікацій.

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк зазначив, що Україна рішуче налаштована повернути всі окуповані кремлівською армією території попре спроби Кремля незаконно приєднати їх до складу РФ.

За його словами, якщо Росія найближчими днями оголосить про приєднання окупованих територій Донецької, Херсонської, Луганської та Запорізької областей України, на полі бою нічого не зміниться.

Ми звільнимо нашу територію військовим шляхом. І наші дії залежать не стільки від того, що думає чи чого хоче Російська Федерація, скільки від військового потенціалу, який має Україна, - зазначив представник ОП.

Він наголосив, що Україні "життєво необхідно" повернути всі захоплені Росією землі.

Інакше Росія відчує, що має право шантажувати світ, підвищувати ставки, ескалувати конфлікт, і вважатиме себе переможцем у жорстокій війні проти Європи, - підкреслив Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?