Зеленський скликає термінове засідання РНБО на 30 вересня
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський скликає термінове засідання РНБО на 30 вересня

Зеленський скликає термінове засідання РНБО на 30 вересня
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський на п’ятницю 30 вересня скликає термінове засідання Ради національної безпеки та оборони України.

Джерело: Фейсбук-сторінка речника президента Сергія Никифорова

 30 вересня Зеленський проведе термінове засідання РНБО

Президент Володимир Зеленський скликає на завтра термінове засідання Ради національної безпеки та оборони України. Порядок денний та інші подробиці повідомимо згодом, - йдеться в повідомленні Сергія Никифорова.

Варто зазначити, що ані секретар РНБО Олексій Данілов, ані пресслужба Ради безпеки і оборони поки цю інформацію не коментували.

З чим може бути пов'язане термінове засідання РНБО 30 вересня

За попередніми даними, російська влада може 30 вересня оголосити про анексію окупованих українських територій.

Як вдалося дізнатися журналістам, члени нижньої палати російського парламенту вже навіть отримали запрошення до Кремля, де відбудеться "церемонія підписання договорів про вступ до складу Росії нових територій".

За словами депутата Дениса Парфьонова, його колегам із Держдуми РФ розіслали запрошення на 30 вересня до Кремля, де о 15:00 розпочнеться захід за участю російського глави.

Згодом незмінний речник Путіна Дмитро Пєсков офіційно підтвердив, що в цей час в Кремлі відбудеться "церемонія підписання договорів про вступ до складу Росії нових територій". В ній буде брати участь Путін, який виступить із промовою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?