Румунська депутатка крикнула "Слава Москві" під час засідання парламенту — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Румунська депутатка крикнула "Слава Москві" під час засідання парламенту — відео

Румунська депутатка крикнула "Слава Москві" під час засідання парламенту — відео
Джерело:  online.ua

Скандальна румунська депутатка Діана Шошоаке вигукнула "слава Москві" під час засідання парламенту.

Джерело: Ziare

Шошоаке вигукнула "слава Москві" у парламенті Румунії

Скандал розпочався з перших хвилин спільного засідання після того, як Шошоаке підійшла до мікрофона з ноутбуком і заявила, що порядку денного засідання немає на сайті.

Ні, ці документи не були комуніковані. Вони не мають реєстраційного номера. Ми лише о 12.00 отримали оголошення, що будуть якісь теми на порядку денному, а коли ми відкриваємо, з’являється 404, каталог не знайдено. За що нам голосувати? – обурилася депутатка.

Наступним до мікрофона підійшов Йонуц Моштяну, який виступив із реплікою для Шошоаке, під оплески присутніх у залі.

Коментар для експертів, вони повинні міняти VPN, тому що він в московському режимі і тому не працює, - сказав він, натякаючи на прихильність Шошоаке до РФ.

Шошоаке повернулася до мікрофона на пленарному засіданні та пояснила, що отримала ноутбук від Сенату.

Враховуючи, що ноутбук належить Сенату, а вхід здійснюється через Wi-Fi палати депутатів, це означає, що ця палата має прямий зв’язок з Путіним, а VPN — з Москви. Отже, Сенат зрадив, Сенат путінський, це путінський ноутбук, з путінським VPN, з путінським wifi. Слава Москві, – заявила Шошоаке під освистування деяких парламентарів.

Скандальні заяви Шошоаке

У березні Шошоаке пропонувала парламенту Румунії розглянути законопроєкт з вимогою «денонсації Договору про добросусідство та співпрацю між Румунією та Україною».

Вона вимагала, щоб Румунія анексувала території, які колись були частиною міжвоєнної Румунії.

Також румунська депутатка відома своєю дружбою з послом РФ в Бухаресті, якого часто відвідує.

МЗС України вже оголосило, що ініціює накладення санкцій на неї. Міністерство засудило спробу поставити під сумнів територіальну цілісність України, назвавши дії Шошоаке класичним прикладом із методички російського реваншизму.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?