Рябошапка терміново відправив своїх прокурорів в Каховку - перші подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Рябошапка терміново відправив своїх прокурорів в Каховку - перші подробиці

Рябошапка терміново відправив своїх прокурорів в Каховку - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Група прокурорів від Офісу Генерального прокурора буде керувати розслідуванням резонансного вбивства в Каховці, до якого може бути причетний правоохоронець. Варто зазначити, що групу прокурорів визначив генпрокурор Руслан Рябошапка 5 січня, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт відомства.

За словами пресслужби, вони на місці координуватимуть роботу слідчих та прокурорів у розслідуванні резонансного вбивства мешканця Каховки, через яке тривають протести.

"Завдання прокурорів Офісу, які вже виїхали на місце злочину, ретельне і об’єктивне вивчення всіх версій вчиненого, стану провадження, вжиття заходів до встановлення всіх причетних до вбивства осіб", – кажуть в Офісі Генерального прокурора.

Варто зазначити, що в Каховці місцеві жителі не втомлюються пікетувати відділок поліції, аби правоохоронці справедливо вели розслідування вбивства, яке сталося 1 січня, адже до справи може бути причетний поліцейський.

Нагадаємо, що 1 січня у місті вбили 26-річного місцевого жителя Володимира Чебукіна. Чоловік мав конфлікт через рідного сина зі співмешканцем своєї колишньої дружини. Коли приїхав до будинку колишньої, то отримав кілька смертельних куль. Головного підозрюваного, колишнього правоохоронця, на два місяці вже взяли під варту. Люди ж переконані, що стрілець міг бути не один. Адже у момент трагедії він відпочивав у будинку в компанії тамтешніх поліцейських.

Як повідомляв ONLINE.UA, у листопаді почалася переатестація прокурорів згідно з масштабною реформою. Генпрокурор Рябошапка наголосив, що наприкінці місяця з центрального апарату відомства звільнили вже кілька сотень посадовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?