Саакашвілі зробив гучну заяву щодо свого особистого життя
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі зробив гучну заяву щодо свого особистого життя

Саакашвілі зробив гучну заяву щодо свого особистого життя
Джерело:  online.ua

Грузинський та український політик Міхеїл Саакашвілі, який наразі перебуває в ув'язненні в Грузії, прокоментував своє особисте життя та розповів про роль в ньому депутатки “Слуги народу” Єлизавети Ясько.

Джерело: Facebook Саакашвілі.

Експрезидент Грузії заявив, що всі його попередні стосунки завершено, а в них з Ясько - “велика історія кохання”.

«Зараз я веду набагато масштабнішу боротьбу, ніж моє особисте життя. Втім, оскільки лунають запитання про це, я хочу заявити, що всі мої попередні стосунки завершено. І вже багато місяців тому я та Ліза Ясько поєднали наші долі. Ми давно живемо разом, як родина з повноправних партнерів. Це велика історія кохання, і я почуваюсь благословенним», – наголосив політик.

Також Саакашвілі попросив публіку проявити повагу до його приватності та до його колишньої дружини та додав, що зараз він зосереджений на своїй боротьбі.

“Я прошу людей поважати нашу приватність, а також приватність Сандри, до якої я ставлюся з глибокою прихильністю, повагою та вдячний їй за неймовірне спільне життя”, - написав Саакашвілі.

Політик заявив, що продовжує голодування і налаштований дійти до кінця.

Що думає дружина Саакашвілі про його роман з Ясько

Нагадаємо, 52-річний Міхеїл Саакашвілі офіційно, з 1993 року, одружений з 52-річною Сандрою Рулофс.

Для жінки, яка наразі проживає в Нідерландах, спільне відео Саакашвілі з Ясько стало повною несподіванкою. Про це вона написала на своїй сторінці в Фейсбук.

"Багато розгублених друзів і товаришів запитують мене про моє особисте життя. Я не приховую від вас, що зміст відео, яке оприлюднене ввечері в п’ятницю, був для мене несподіваним, а форма – абсолютно неприйнятною. Незважаючи на особисті емоції, я зберігаю спокій і вірю, що ми вийдемо переможцями з цієї битви", – зазначила Сандра Рулофс.

Читайте також:

  • Дружина Саакашвілі вперше прокоментувала його роман з депутаткою Ясько.

  • Саакашвілі підтвердив свій роман із депутаткою із Слуги народу.

  • "Слуга" Ясько буде рятувати свого коханого Саакашвілі від покарання в Грузії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?