Samsung заборонила співробітникам використовувати ChatGPT
Категорія
Технології
Дата публікації

Samsung заборонила співробітникам використовувати ChatGPT

Samsung заборонила співробітникам використовувати ChatGPT
Джерело:  online.ua

Компанія Samsung заборонила використовувати своїм співробітникам ChatGPT. Таке рішення пов'язане зі стурбованістю щодо витоку конфіденційних даних компанії.

Джерело: Bloomberg

Співробітникам Samsung заборонили використовувати ChatGPT

Південнокорейська фірма Samsung попросила персонал не використовувати ChatGPT на пристроях, що належать компанії. Крім то, співробітникам заборонили вводити інформацію, пов’язану з компанією, на особистих пристроях.

Компанія стурбована тим, що дані, які передаються на платформи штучного інтелекту, такі як Google Bard і Bing, зберігаються на зовнішніх серверах, що ускладнює їх відновлення та видалення. В кінцевому підсумку вони можуть бути розкриті іншим користувачам.

Повідомляється, що компанія провела опитування щодо внутрішнього використання інструментів штучного інтелекту та заявила, що 65% респондентів вважають, що такі послуги становлять загрозу безпеці.

У квітні інженери Samsung випадково “злили” внутрішній вихідний код, завантаживши його в ChatGPT. Наслідки таких дій поки не зрозумілі.

Представник Samsung підтвердив, що минулого тижня було надіслано записку про заборону використання генеративних служб ШІ.

Які ще компанії заборонили ChatGPT

У лютому, лише через пару місяців після того, як служба чат-ботів OpenAI викликала бурхливий інтерес до цієї технології, деякі банки Уолл-стріт, зокрема JPMorgan Chase & Co, Bank of America Corp. і Citigroup Inc, обмежили її використання. Італія також заборонила використання ChatGPT через побоювання конфіденційності, хоча останніми днями вона змінила свою позицію.

При цьому Японія розгляне можливість впровадження технології штучного інтелекту в роботу уряду після оцінки усіх переваг та ризиків.

Країна оцінить можливість впровадження технології штучного інтелекту, такої як чат-бот OpenAI ChatGPT, але після вивчення переваг і ризиків.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?