Санду оцінила потенційну військову загрозу для Молдови
Категорія
Світ
Дата публікації

Санду оцінила потенційну військову загрозу для Молдови

Санду оцінила потенційну військову загрозу для Молдови
Джерело:  online.ua

Очільниця Молдови Мая Санду офіційно заявила, що наразі її державі та народу нічого не загрожує, однак влада країни продовжує уважно стежити за розвитком подій і робить все, щоб не допустити дестабілізації ситуації. Про це вона розповіла під час спільної пресконференції з президентом Литви Гітанасом Науседою.

Джерело:  Newsmaker

Санду заявила про відсутність військової загрози для Молдови

Обговорила з президентом Гітанасом Наусідою ситуацію, що склалася в Молдові. Ми уважно стежимо за розвитком подій та робимо все, щоб не допустити дестабілізації ситуації у нашій країні. Ми також перебуваємо у постійному контакті з нашими зовнішніми партнерами та друзями, — наголосила президентка Молдови.

За словами Маї Санду, пріоритетом влади є збереження миру.

Наші аналізи та аналізи наших партнерів показують, що сьогодні Молдові нічого не загрожує, але ми зберігаємо пильність. Пріоритетом влади є збереження миру, життя та безпеки громадян, - запевнила політикиня.

Як уже згадувалося раніше, після 22 квітня, коли офіційна Москва заявила, що головною ціллю російських військ на "другій фазі спецоперації" в Україні є встановлення "повного контролю над Донбасом та Південною Україною" та вихід до Придністров'я, у регіоні сталася серія терактів без постраждалих.

Альянс прогнозує нові провокації провокацій у невизнаному Придністров’ї, оскільки Кремль хоче у такий спосіб створити ще більше проблем для України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?