Санкції з Росії знімуть лише за згоди України — Шольц
Категорія
Світ
Дата публікації

Санкції з Росії знімуть лише за згоди України — Шольц

Санкції з Росії знімуть лише за згоди України — Шольц
Джерело:  online.ua

Канцлер Німеччини Олаф Шольц повідомив, що Росії доведеться шукати угоди з Україною і від цього буде залежати зняття з неї західних санкцій.

Джерело: Stern 

Санкції з РФ знімуть за згоди України

Путін передбачає мир, продиктований над головами українців. Але йому доведеться піти на угоду з Україною. Ми зможемо і захочемо зняти наші санкції тільки за згоди України. Не думаю, що багато хто в Кремлі це зрозумів, — сказав Шольц.

За словами Шольца, Путін намагається силою розширити кордони Росії, щоб відновити її "колишню велич у світі, що змінюється".

Мета всіх нас — зробити так, щоб він (Путін — ред.) не втілив свій план і щоб Україна змогла захистити свою територіальну цілісність і суверенітет... Тепер ідеться про збереження життів людей шляхом припинення збройних дій Путіним, — додав німецький канцлер.

Нагадаємо, що наразі ЄС готує шостий пакет санкцій проти РФ. У ньому передбачено нафтове ембарго для РФ, а також заборона здійснення операцій із нерухомістю. Також ЄС планує заборонити російську пропаганду та притягнути до відповідальності воєнних злочинців.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?