Саундтрек до стрічки Тарантіно "Кримінальне чтиво" встановив неочікуваний рекорд
Категорія
Культура
Дата публікації

Саундтрек до стрічки Тарантіно "Кримінальне чтиво" встановив неочікуваний рекорд

Саундтрек до стрічки Тарантіно "Кримінальне чтиво" встановив неочікуваний рекорд
Джерело:  online.ua

Музичний супровід фільму "Кримінальне чтиво" став найбільш продаваним саундтреком на вінілових носіях у Великій Британії. Твір увійшов до 40 найпопулярніших дисків 21 століття, випущених з 1970 по 1999 роки.

Найбільш прослуховуваний саундтрек

За даними Official Charts, твір зайняв 16-те місце у списку рейтингу. Це була єдина музична тема з фільму, яка потрапила до цього списку.

Альбом-саундтрек має назву Pulp Fiction: Music from the Motion Picture та включає рок-композиції, виконані такими артистами, як Дасті Спрінгфілд, Ел Грін, Ніл Даймонд та інші.

На першому місці у рейтингу вінілових платівок знаходиться альбом Rumours (1977) групи Fleetwood Mac.

Що відомо про фільм “Кримінальне чтиво”

“Кримінальне чтиво” — комедійний трилер 1994 року, одна з найуспішнійших робіт режисера Квентіна Тарантіно. За думкою багатьох критиків, є зразком постмодерністського кіно.

Сюжет стрічки розповідає про пригоди американських злочинців, які потрапляють у несподівані ситуації, що назавжди змінюють їхнє життя.

Фільм отримав премію “Оскар” за найкращий сценарій, золоту гілку Каннського кінофестивалю та нагороду MTV Movie Awards 1995 як найращий фільм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?