Савченко виступила з несподіваною заявою щодо блокади Донбасу: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Савченко виступила з несподіваною заявою щодо блокади Донбасу: з'явилося відео

Савченко виступила з несподіваною заявою щодо блокади Донбасу: з'явилося відео
Джерело:  newsone.ua

Народний депутат України Надія Савченко заявила, що нещодавні рішення РНБО з приводу блокади Донбасу є запізнілими.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал NewsOne.
Читайте також: СБУ зробила резонансну заяву щодо Савченко на Донбасі
"На даний момент ці кроки є запізнілими. Це лише затягує і заморожує конфлікт. Потрібно шукати інші рішення повернути Україні територій. Вони цього не зробили. Мені здається, що це черговий переділ потоків контрабанди за допомогою блокади", - зазначила Савченко під час поїздки у Львівську область.
"Українська влада за три роки ведення війни з РФ повинна була зробити все можливе, щоб у цій блокаді не було потреби. Не повинно було бути торгівлі на крові. Треба було прораховувати економічну складову і розвивати Україну, щоб держава могла зміцнювати свої позиції, а не навпаки здавати. Зараз люди блокадою показали, що у влади немає ніякої довіри, протестні настрої в Україні зростають. Потрібно з цим щось робити. У нас є зовнішній ворог. Дуже складно, коли в Україні теж немає дружби", - додала нардеп.


Як повідомляв ONLINE.UA, екс-керівник департаменту протидії наркозлочинності Нацполиции, скандальний Ілля Ківа яскраво прокоментував події блокади Донбасу в прямому ефірі пропагандистського телеканалу "Росія-1".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?