СБУ проводить перевірки в урядовому кварталі Києва
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ проводить перевірки в урядовому кварталі Києва

СБУ проводить перевірки в урядовому кварталі Києва
Джерело:  online.ua

11 січня на території Печерського району Києва та у межах урядового кварталу СБУ проводить контррозвідувальні заходи для підвищення безпеки.

Джерело: СБУ

СБУ проводить перевірки в урядовому кварталі Києва

Метою перевірок у СБУ назвали посилення контрдиверсійного захисту важливих державних об’єктів, підвищення безпеки осіб, стосовно яких здійснюється державна охорона.

Це особливо важливо в умовах збройної агресії рф, яка намагається дестабілізувати ситуацію в Україні будь-яким способом, - зазначили правоохорнці.

Фото: ssu.gov.ua

Зокрема, за участі представників Управління держохорони представники СБУ проводять огляд території та окремих приміщень (помешкання, офіси, місця загального користування багатоквартирних житлових будинків, закладів сфери громадського обслуговування тощо) для виявлення заборонених до обігу предметів.

Окрім цього, правоохоронці перевіряють громадян, які перебувають на території урядового кварталу, при цьому буде посилено режимні заходи в Печерському районі.

Фото: ssu.gov.ua

Під час їх проведення можливі обмеження проходу та проїзду вулицями столиці, перевірка документів громадян, огляд автомобілів, - зазначили в СБУ.

Також там закликали громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що посвідчують особу, дотримуватися режиму комендантської години.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?