СБУ зробила нову заяву по відомому одеському фанату ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ зробила нову заяву по відомому одеському фанату ДНР

СБУ зробила нову заяву по відомому одеському фанату ДНР
Джерело:  online.ua

Проти одеського журналіста Григорія Кваснюка, який у своїх програмах в мережі прославляв бойовиків так званих ДНР-ЛНР, розпочато кримінальне впровадження за фактом посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу управління СБУ в Одеській області.
Читайте також: Скандал з журналістом-фанатом ДНР в Одесі: СБУ здивувала реакцією
"Слідчими Управління СБУ в Одеській області, за фактом випуску авторської програми "Правда с Григорием Кваснюком", яка розміщена в мережi Iнтернет, розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії", - сказано в заяві.
Повідомляється, що в СБУ цікавилися постаттю місцевого фаната так званої ДНР кілька разів протягом 2014-2016 років, однак складу злочину в діях Кваснюка не знаходили.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ефірі маріупольського каналу МТВ пройшла передача виробництва ростб, в якій назвали Україну "штучним державою": місцеві активісти направили скаргу до Нацради з телебачення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?