Сестра диктатора Північної Кореї звинуватила Україну у бажанні заволодіти ядерною зброєю
Категорія
Політика
Дата публікації

Сестра диктатора Північної Кореї звинуватила Україну у бажанні заволодіти ядерною зброєю

Сестра диктатора Північної Кореї звинуватила Україну у бажанні заволодіти ядерною зброєю
Джерело:  online.ua

Сестра північнокорейського диктатора Кім Чен Ина, який незаконно володіє ядерною зброєю,  Кім Йо Чжон   виступила із безглуздими звинуваченнями нібито у прагненні президента Володимира Зеленського заволодіти ядерною зброєю. 

Джерело: заява сестри диктатора КНДР

У всьому винна петиція 

Причиною звинувачень з боку сестри Кім Чен Ина стала петиція на сайті президента Володимира Зеленського, у які пропонується розмістити ядерну зброю США на території України.

Варто зазначити, що петиція не набрала популярності і мала всього 620 підписів, що в 40 разів менше, за необхідну кількість для розгляду президентом.

Між тим божевільна Кім Йо Чжон стверджує, що ця заява є нібито свідченням планів української влади з отримання ядерної зброї.

Вона заявила, що влада України нібито маскує власні амбіції під волевиявлення громадян.

Це правдоподібна завіса громадського волевиявлення, але неважко здогадатися, що це продукт зловісної політичної інтриги влади Зеленського, - абсурдно зазначає Кім Йо Чжон.

При цьому вона не наводить жодних інших ознак прагнення України заволодіти ядерною зброєю, але звинувачує українську владу у намірах спровокувати ядерну катастрофу.

Ця петиція, попри те, що не отримала популярності серед громадян України і, відповідно, не потрапила на розгляд президентові, привернула також увагу російської влади.
Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв написав через неї обурливий допис про те, нібито є небезпека постачання Україні ядерної зброї зі США і тому в Росії необхідно ініціювати "петицію про попереджувальний (або превентивний) ядерний удар".

Позиція України

Президент України Володимир Зеленський у 2021 році виступив проти повернення Україні ядерної зброї. Він сказав, що "це неправильно".

Тоді він також зауважив, що якби ядерна зброя була в України, Росія б не наважилася захопити Крим и розпочати війну на Донбасі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?