Шахтар — Динамо. Де та коли дивитися битву за Суперкубок України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар — Динамо. Де та коли дивитися битву за Суперкубок України

Шахтар — Динамо. Де та коли дивитися битву за Суперкубок України
Джерело:  online.ua

Вже ввечері у середу, 22 вересня, два найпотужніші та найвідоміші українські футбольні клуби - київське “Динамо” та донецький “Шахтар” - проведуть двобій за володіння Суперкубком-2021.

Джерело: ONLINE.UA

За офіційними даними, початок матчу заплановано на 21:00. Він проходитиме на полі столичного стадіону “НСК “Олімпійський”. Трансляцію з поля вестиме телеканал “Футбол 1”.

Передбачалося, що матч за Суперкубок проведуть ще у липні, однак влітку його перенесли за рішенням Української Прем’єр-ліги через участь обох команд у матчах єврокубків.

Суперкубок України-2021

Для Роберта Де Дзербі у разі виграшу “Шахтаря” це стане першим трофеєм в Україні на посаді головного тренера команди.

Своєю чергою головний тренер “Динамо” Мірча Луческу відзначився в українському футболі буквально безліччю регалій. Він 9 разів приводив команди до чемпіонства, 7 разів виграв Кубок та ще 8 разів Суперкубок.

За останній рік з моменту призначення тренером київського клубу румунський фахівець вже виграв з ним 3 нагороди.

Суперкубок Динамо - Шахтар 2020 року

Торік динамівці обіграли “гірняків”, що стало важливою психологічною перемогою для самого Луческу - то був його перший матч проти команди, яку він тренував упродовж кількох років раніше.

“Оскільки ми виграли 3:1, значить, виконали завдання на гру на всі 100%. А про те, як хлопці розуміють мої ідеї, запитайте краще у них самих. Ми ретельно аналізували три матчі "Шахтаря" в Лізі Європи проти "Вольфсбурга", "Базеля" та "Інтера", тож знали їхні сильні сторони. Звісно, команда, яка атакує сімома футболістами, має і слабкі місця, які ми використали”, - наголосив тоді сам румунський експерт.

Після цього матчу “Шахтар” і “Динамо” вже не один зустрічалися на полі. Для пересічного глядача перебіг матчу виявиться непередбачуваним.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?