Шахтар і Динамо розгромно вилетіли з Ліги Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар і Динамо розгромно вилетіли з Ліги Європи

Шахтар і Динамо розгромно вилетіли з Ліги Європи
Джерело:  online.ua

Київське “Динамо” та донецький “Шахтар” були єдиними клубами, які представляли Україну в плей-офф Ліги Європи. Команди дійшли до стадії 1/8 фіналу, однак зазнали серйозних поразок, які зробили неможливим їхню подальшу участь. У четвер, 18 березня, пройшли дві гри-відповіді за участю “динамівців” та “гірняків” - проти іспанського “Вільярреалу” та італійської “Роми” відповідно. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані турніру.

Виступ “Шахтаря” проти римських опонентів був перший у попередній вечір, матч почався о 19:55 на полі столичного НСК “Олімпійський”. За підсумками попереднього матчу, який відбувся за тиждень до того, 11 березня, донецька команда програла з розгромним рахунком 3:0 - це вже поставило її прохід у чвертьфінал під великий сумнів.

Нова зустріч лише підкреслила перше фіаско — римляни доповнили розгром донеччан рахунком 1:2 на свою користь. Таким чином, загальний рахунок “Шахтаря” становив 5:1.

“Динамо” 11 березня зустрілося на своєму домашньому стадіоні з іспанцями та одночасно із донеччанами не змогло впоратися з опонентом на шляху до чвертьфіналу. Команда під тренерством Мірча Луческу відзначилася поразкою, хоча й з меншим рахунком - 2:0.

Другий матч проти “Вільярреалу”, який проходив для киян на виїзді, завершився буквально з аналогічним рахунком, принісши команді 4:0 після двох ігор.

“Була важка гра, тому що суперник дуже добре контролює м'яч. Можна сказати, що ми більшу частину часу були без м'яча і більше втомилися. При відборі м'яча не було сил і легкості, щоб вибігати в контратаки.Домовлялися не пропустити в першому таймі, але у нас це не вийшло. Ми пропустили два м'ячі в першому таймі, і вони нас повністю надломили”, - прокоментував поразку півзахисник Віталій Буяльський.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні у середу, 17 березня, відбулися останні матчі Ліги чемпіонів стадії  1/8 фіналу. Переможці їх заробили на вихід до наступного етапу — чвертьфіналу найпрестижнішого клубного турніру Європи. Останніми невизначеними залишалися до вечора згаданого дня пари “Баварія” — “Лаціо” та “Челсі” — “Атлетіко”. У матчі-відповіді чинні чемпіони з Мюнхена та англійська команда вибороли собі прохід до наступного раунду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?