Шахтар витримав натиск Інтера, але залишить Лігу чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар витримав натиск Інтера, але залишить Лігу чемпіонів

Шахтар витримав натиск Інтера, але залишить Лігу чемпіонів
Джерело:  online.ua

У середу, 9 грудня, відбувся матч Ліги чемпіонів між українським клубом "Шахтар" та італійським "Інтером". У напруженій боротьбі перемога не дісталася нікому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні результати гри.

Матч пройшов на міланському стадіоні "Джузеппе Меацца".Він завершився з нейтральним рахунком, жодна з команд не зуміла забити жодного м'яча у ворота суперника. Українські футболісти не зуміли пробити оборону італійців, однак не дали їм самим порушити цей баланс.

У групі G, де присутній донецький клуб, розгортаються повномасштабні драми. "Шахтар" навіть в умовах катастрофічних поразок від "Боруссії М" (10:0 за підсумками двох зустрічей) мав перед виходом у Мілані шанси на плей-офф. Тим часом його опоненти знаходилися у тій самій ситуації.

Окрім "Шахтаря" на рівні Ліги емпіонів Україну представляло київське "Динамо", Утім, столична команда відзначилася єдиною перемогою, над угорським "Ференцварошем", та не має вже шансів на вихід з дивізіону. Водночас завдяки перемозі футболісти під тренерством Мірча Луческу забезпечили собі плей-офф Ліги Європи.

Згідно з підсумками цієї гри, українська команда залишає Лігу чемпіонов. Вона спрямує до Ліги Європи, дивізионом нижче у клубних турнірах континенту, куди вже вийшло "Динамо".

Як повідомляв ONLINE.UA, президент "Динамо" Ігор Суркіс відзначив працю  тренера Мірча Луческу. Він буквально порівняв румунського фахівця з його попередником Валерієм Лобановським — найвидатнішим в історії команди.

Суркіс наголосив, що румунський тренер не збирається у відставку взимку, він назвав такі відомості чутками. Чутки такі можуть з’являтися нібито не випадково.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?