Ще двох російських журналістів не пустили до України на Євробачення
Категорія
Події
Дата публікації

Ще двох російських журналістів не пустили до України на Євробачення

Ще двох російських журналістів не пустили до України на Євробачення
Джерело:  online.ua

Сьогодні зранку Державна прикордонна служба не пропустила до Києва ще двох російських журналістів, які були акредитовані на Євробачення-2017.

Про це повідомив речник Держприкордонслужби Олег Слободян на своїй сторінці у Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

"Сьогодні зранку Державна прикордонна служба не пропустила через кордон та заборонила в'їзд в Україну на 3 роки ще двом журналісткам російського видання, які порушували законодавство України та відвідували тимчасово окупований півострів через тимчасово закриті пункти пропуску", - написав Слободян.
Читайте також: Геращенко розповів, чому в Україну не пустили російського журналіста

Речник ДПСУ наголосив, що наявність акредитації на Євробачення не є документом, який надає право для перетину кордону.

"При прийнятті рішень Держприкордонслужба спільно із СБУ та Національною поліцією керуються виключно інтересами та законодавством України", - додав Слободян.

Як повідомляв ONLINE.UA, фотокореспондента пропагандистського російського ЗМІ — МИА "Россия сегодня" — Раміля Ситдікова, не впустили до України для висвітлення Евробачення-2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?