Ще один відомий режисер опинився в епіцентрі секс-скандалу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ще один відомий режисер опинився в епіцентрі секс-скандалу

Ще один відомий режисер опинився в епіцентрі секс-скандалу
Джерело:  online.ua

Відомого французького режисера Давида Моро звинуватили у зґвалтуванні — з такими гучними звинуваченнями виступила його підлегла. За словами представників видання Le Parisien, інцидент стався у всередині вересня 2020 року. Ймовірною жертвою сексуального насилля була представниця технічного відділу, яка працювала з Давидом Моро над створенням фільму "Король". Вона розповіла журналістам, що режисер зґвалтував її у вихідний день, коли на майданчику не було нікого, передає ONLINE.UA.

Після того, що сталося, жінка просто не могла залишатись на цій роботі. Вона вирішила звільнитись та подати заяву до поліції щодо резонансного злочину Давида Моро. Згідно з останніми даними, ймовірна жертва звернулась до продюсера стрічки Дідара Домехрі, який вже відреагував на секс-скандал.

"Як тільки мені повідомили про інцидент за лаштунками зйомок, я негайно поїхав туди, провів бесіду з жертвою та всіма членами знімальної групи. Важливо, щоб кожного було почуто. Щоб не зруйнувати зйомки фільму "Король", ми діяли швидко і з врахуванням презумпції невинуватості", – пояснив Дідар Домехрі.

Варто звернути увагу на те, що поки Давид Моро уже відсторонили від роботи. Представники видання стверджують, що проти нього поліція відкрила кримінальне провадження. Що важливо розуміти, наразі сам режисер не коментує секс-скандал, який завдав нищівного удару по його кар'єрі.

Нагадаємо, що Давид Моро добре відомий глядачам за французькими комедіями та хорорами. Зокрема, режисер відзняв фільми:

  • "Око"

  • "Вони"

  • "Зустрічний вітер"

  • "Прикинься моїм хлопцем"

Окрім того, його вважають талановитим композитором і сценаристом, чиїми роботами захоплюється весь світ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що між колишньою голлівудською парою, акторами Бредом Піттом та Анджеліною Джолі, спалахнув новий конфлікт -  уже відома причина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?