Що буде відбуватися на фронті найближчі 2-3 місяці — прогноз ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Що буде відбуватися на фронті найближчі 2-3 місяці — прогноз ГУР

Що буде відбуватися на фронті найближчі 2-3 місяці — прогноз ГУР
Джерело:  online.ua

За словами заступника очільника ГУР Міноборони генерала-майора Вадима Скібіцького, найближчі 2-3 місяці на фронті будуть активні бойові дії як наступального, так і оборонного характеру.

Джерело:  РБК-Україна

У ГУР пояснили, що буде відбуватися на фронті найближчі 2-3 місяці

На весь рік давайте не будемо прогнозувати. Скажу так: у найближчі 2-3 місяці будуть активні бойові дії. Як наступального, так і оборонного характеру, тому що наша стратегічна мета і ціль – це звільнення всіх наших територій, - наголосив представник ГУР

Вадим Скібіцький також озвучив попередження, що російські загарбники будуть намагатися все ж таки виконати ті завдання, щоб сказати, чи закінчили вони свою "спеціальну військову операцію", чи не закінчили.

Тим не менш, ми будемо орієнтуватися на середину літа – чи вдасться противнику виконати свої плани з модернізації, з перегрупування, з формування нових з'єднань, частин, як у них відбудеться реформування, - додав заступник Кирила Буданова.

Він також звернув увагу на те, що російське командування вже офіційно заявило про реформування, відновлення ленінградського та московського військових округів.

Вадим Скібіцький вважає, що після цього можна буде прогнозувати можливий характер дій Росії уже на осінньо-зимову кампанію.

Зеленський дав обіцянку українцям щодо контрнаступу

За словами глави держави Володимира Зеленського, контрнаступ ЗСУ буде відбуватися так само як і восени, коли спочатку здавалось, що процес уповільнився, а потім наші бійці почали блискавично та успішно просуватися вперед.

У будь-якому випадку ми впевнені в успіху контрнаступальних дій. Восени у нас були відповідні контрнаступальні дії і здавалось, що це уповільнений процес. Але в якийсь момент всі побачили, як ми стрімко почали просуватись вперед. Так само буде і тут, — пообіцяв український лідер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?