Що не день - свято: соцмережі киплять через рішення суду по Фірташу
Категорія
Культура
Дата публікації

Що не день - свято: соцмережі киплять через рішення суду по Фірташу

Що не день - свято: соцмережі киплять через рішення суду по Фірташу
Джерело:  online.ua

Новина про те, що  українського олігарха Дмитра Фірташа можуть екстрадувати з Австрії у США, викликала бурхливі емоції в соцмережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook і Twitter.
Читайте також: В Україні на прикладах сепаратизму і скандального каналу розвінчали образи головних олігархів
"Що не день, то свято! Австрійський суд дозволив екстрадицію Дмитра Фірташа в США", - написав у своєму Twitter український політтехнолог Тарас Березовець.


"Суд дозволив екстрадицію Фірташа у США. Здається, у нас з'явився другий Павло Іванович (український політик Павло Лазаренко, який відбуває ув'язнення у США - ред.). Шкода, що ми поки не навчилися карати своїх шахраїв самостійно, і за нас це роблять інші держави", - прокоментував новину блогер Денис Казанський.


Користувачі у соцмережах позитивно відреагували на можливу екстрадицію Фірташа.
Rad: якщо пообіцяють програму захисту свідків, багато розповість. Взагалі це полювання на Могилевича і х**а, я так думаю.
Alexandr Liskovetskiy: Видно не домовився ... Це не Печерський суд))
Angelina Lysavski: Австрія, я люблю тебе!))) Може, відкрити вікно і крикнути? Ну дуже хочеться!)))




Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні  у соцмережах бурхливо обговорювали смерть російського пропагандиста, представника РФ в ООН Віталія Чуркіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?