Щоденник принцеси-вискочки: сестра Меган Маркл випустила компрометуючу книгу про герцогиню
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Щоденник принцеси-вискочки: сестра Меган Маркл випустила компрометуючу книгу про герцогиню

Щоденник принцеси-вискочки: сестра Меган Маркл випустила компрометуючу книгу про герцогиню
Джерело:  online.ua

17 січня відбулася презентація книги з компрометуючими фактами про дружину онука британської королеви принца Гаррі Меган Маркл під назвою The Diary of Princess Pushy's Sister (Щоденник сестри принцеси-вискочки). Її написала зведена сестра герцогині Сассекської Саманта, яка вирішила розкрити світу нібито скандальну історію життя колишньої актриси, яка стала членом королівської сім'ї. Відомо, що Меган Маркл засмучена, але не має наміру блокувати вихід сенсаційної книги і публічно проявляти занепокоєння з цього приводу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.

"Ця книга точно сподобається королівської сім'ї. За зачиненими дверима відбувалося чимало того, про що не знав світ", - анонсувала авторка вихід компрометуючої книги про життя Меган Маркл.

Відзначається, чтот мемуари про Меган Маркл її сестра писала з 2016 року. Вона виклала історію життя герцогині Сассекської на 330 сторінках. Як повідомляє джерело, книга потрапить в продаж вже з 1 лютого і буде доступна кожному бажаючому.

Інсайдер зазначає, що Меган Маркл в останній раз бачила свою зведену сестру, яка живе у Флориді, в 2008 році. Наближені до герцогині Сассекської джерела запевняють, що Меган розплакалася після того, як дізналася, що її сестра планує випустити книгу про її життя, тому що не виключає, що Саманта буде використовувати її в своїх інтересах. Авторка книги при цьому стверджує, що її мемуари не націлені на те, щоб зруйнувати репутацію Маркл. Сестра герцогині підкреслює, що при написанні книги намагалася бути гранично відвертою.

Важливо додати, що не тільки сестра, а й батько вирішив відкрити світові таємницю про життя Меган Маркл. Він має намір зняти фільм про життя дочки. У фільмі Томас планує показати свою версію всіх подій, які вплинули на їх з Меган відносини після того, як вона стала членом королівської сім'ї. Як пише видання The Sun, рішення зняти свою стрічку Маркл прийняв після того, герцоги Сассекські погодилися зняти для Netflix фільм про своє життя.

"Все починається з мого життя, моєї сім'ї, моєї любові до театру і телебаченню і того, як я до цього прийшов. Потім моє життя з Меган, її дорослішання, її шкільні роки, поки вона не пішла в коледж, і коли почалася її кар'єра. У нас була хороше спільне життя, аж до її першого шлюбу і переїзду в Канаду. Тоді починається нова історія! Це щось на зразок "Що трапилося з моєю дочкою?", - розповів Томас Маркл, про що буде його фільм.

Нагадаємо, зараз Гаррі і Маркл живуть в Лос-Анджелесі, де намагаються почати нове життя поза королівської сім'ї. З 1 квітня 2020 року вони перестали виконувати обов'язки членів сімейства Віндзорів. Однак перший рік їх окремої життя вважається пробним. Якщо вони захочуть, то протягом цього терміну зможуть повернутися в королівську сім'ю і знову почати виконувати всі свої королівські обов'язки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що принц Гаррі і його дружина Меган Маркл після того, як вони перестали виконувати обов'язки членів британської королівської сім'ї, вирішили заснували власну продюсерську компанію і вже підписали контракт з Netflix. Для популярного стрімінгового сервісу, у якого майже 200-мільйонну аудиторія, онук королеви Єлизавети II і його дружина, герцогиня Сассекська, зніматимуть шоу, серіали та художні фільми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?