Шевченко емоційно відреагував на поразку Дженоа в матчі проти Мілана
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко емоційно відреагував на поразку Дженоа в матчі проти Мілана

Шевченко емоційно відреагував на поразку Дженоа в матчі проти Мілана
Джерело:  online.ua

Головний тренер італійського клубу з Генуї Андрій Шевченко поділився своїми думками про гру, при цьому визнавши силу суперника. Нагадаємо, “Мілан” розгромив “Дженоа” з рахунком 0:3 у 15-му турі Серії А під час вчорашнього матчу.

Джерело:  Football Italia

Шевченко не приховує, що засмучений результатом. Наразі у трьох іграх підопічні легендарного українського футболіста, який перейшов у статус тренера, набрали одне очко. Він констатував, що хоча генуезці неодноразово створювали гострі моменту в грі, та супротивник виявився більш вправним.

Коли ти пропускаєш гол у перші 10 хвилин, це сильно збиває з пантелику. Перед перервою ми пропустили ще один гол, і це змінило всю гру. Нам потрібно постаратися набрати обертів. Тим більше, у команди були шанси, та й воротар "Мілана" чудово впорався з двома ударами.

– Андрій Шевченко

Він також підкреслив “високу індивідуальну майстерність” футболістів з ФК “Мілан”. Форварди його команди були “відрізані від партнерів і все ще не забили жодного м'яча”.

Нагадаємо, рахунок у матчі відкрив Златан Ібрагімовіч, який зумів забити прямих гол зі штрафного майданчика. Згодом ще Жуніор Мессіас забив ще до перерви і після.

Ця поразка є другою для Шевченка в статусі тренера. “Дженоа” продовжує залишатися на 18 сходинці в рейтингу. Треба додати, що “Мілан” набрав майже вдвічі більше очок – 35. Натомість “Дженоа” лише 18.
Втім, зважаючи на те, що супротивник команди Шеви перебуває на другому місці турнірної таблиці, це був непростий суперник.

Раніше Шева звернув увагу на те, що італійський клуб не може підписувати гравців з українським паспортом через ліміт.

"Це хороший виклик для мене. Тренувати в одній із найкращих ліг, де зібрано найкращих тренерів – це великий виклик. Буде складно, але думаю, ми впораємося з ситуацією і зробимо все для того, щоб залишитися в Серії А". З новими власниками ми обговорювали багато моментів. Завтра закінчується перехід від старих власників до нових, залишилися паперові питання. У клубу є гарні амбіції, але вони залежатимуть від того, як команда виступить і чи залишиться в Серії А. Ми обговорювали це питання, коли відкриється трансферне вікно – буде зрозуміло, як клуб хоче посилити команду, обговорюватимемо ці питання", — розповів Шевченко.

Читайте також:

  • Зінченко назвав головний недолік гри збірної України

  • В УАФ назвали ймовірного наступного тренера збірної України з футболу

  • Харківський "Металіст" цікавиться ще одним іноземцем для підписання контракту: цікавіподробиці читайте в нашому матеріалі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?