Шевченко назвав головну фатальну помилку Дженоа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко назвав головну фатальну помилку Дженоа

Шевченко назвав головну фатальну помилку Дженоа
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий український футболіст та тренер Андрій Шевченко прокоментував чергову поразку своєї команди Дженоа, яку та зазнала від Лаціо. Окрім того, він назвав головну помилку своїх підопічних, яка заважає їм упевнено йти до перемоги.

Джерело: Football Italia

Шевченко відповів, чому Дженоа так часто програє

Варто звернути увагу на те, що поразка від Лаціо стала вже п'ятою для "грифонів" під керівництво українця Андрія Шевченка. За словами самого наставника команди, наразі він ачить лише один позитивний момент у грі з "орлами".

Колишній тренер збірної України не приховує, що не залишився у захваті від цієї гри. У другій 45-хвилині Дженоа намагалася врятувати ситуацію, проте футболістам вистачило лише на гол престижу.

Я незадоволений результатом. Єдиний позитив цього вечора – це забитий м'яч. Ми намагалися зіграти у свою гру, але їхній перший гол стався через нашу помилку. Команда спробувала відреагувати у другому таймі, але ми не змогли скористатися шансами, – наголосив Андрій Шевченко.

На переконання тренера, головна фатальна помилка його підопічних це те, що вони розсипаються та губляться відразу після першої помилки у матчі.

За словами Шевченка, щоб ліквідувати цю проблему потрібно багато часу. Однак Шевченко дивиться у майбутнє з оптимізмом. Українець плекає надію, що після складного початку на його підопічних чекатимуть хороші часи.

Андрій Шевченко (фото - facebook.com/shevaofficial)

Команда просто розсипається за першої ж помилки. Ми намагалися діяти активніше, створюючи перспективні ситуації. Нам потрібно багато працювати, треба уникати індивідуальних помилок, вкрай рідко ми граємо як команда. Ми наполегливо працюємо, і нам просто не вистачає впевненості. Але я впевнений, що прийдуть й хороші результати, – підкреслив Андрій Шевченко.

Як уже згадувалося раніше, виїзний матч проти Лаціо завершився перемогою господарів із рахунком 3:1. Єдиний гол у складі "грифонів" наприкінці поєдинку забив Філіппо Мелегоні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?