Шевченко назвав найважливіший для своєї кар’єри клуб за межами України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко назвав найважливіший для своєї кар’єри клуб за межами України

Шевченко назвав найважливіший для своєї кар’єри клуб за межами України
Джерело:  online.ua

Легендарний український футболіст Андрій Шевченко розповів, який клуб для нього був важливіше та про виграш «Золотого м'яча» у 2004 році.

Джерело: Андрій Шевченко в інтерв'ю  Rio Ferdinand Presents FIVE

Шевченко поділився найважливішим клубом

Колишній нападник «Мілана» Андрій Шевченко відповів, який клуб для нього важливіший: «Мілан» або «Челсі».

В моїй кар’єрі - «Мілан». Я грав там довше. Коли я переходив у «Мілан», був зовсім молодим і сповненим енергії. Але у «Челсі» я отримав неймовірні емоції, їх вболівальники особливі, - сказав він.

Шевченко розповів про виграш «Золотого м'яча» 

Також Шевченко розповів про те, як виграв «Золотого м'яча» у 2004 році. Футболіст погодився, що почав сезон з думкою, що найкращий футболіст світу і виграш «Золотого м'яча» – це те, чого він хотів досягти.

Коли я перейшов із «Динамо» до «Мілану», став відчувати, що міг би виграти цю нагороду. Відчував, що мені потрібно грати добре, щоб виграти чемпіонат та Лігу чемпіонів. Також для цього потрібно було досягти успіху зі збірною, що було трохи складніше, але нам у результаті випала така можливість. Ми кваліфікувалися на чемпіонат світу, вийшовши зі складної відбірної групи. "Мілан" також виступив відмінно в чемпіонаті та Лізі чемпіонів.

За словами футболіста, такі великі клуби, як Мілан, Реал, Барселона завжди дадуть можливість виграти нагороду, якщо гратимеш добре і забиватимеш голи.

Виграш «Золотого м'яча» був важливим, щоб стати справжнім лідером команди.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?